Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Maandag 23 September 2023

   De beste laptops voor studenten op een rijtje gezet!

   Acer Aspire 3 - A314-22-R8EZ

   We beginnen met één van de frontrunners op het gebied van schoollaptops: de Acer Aspire 3 modellen. Dit zijn uitstekende laptops voor studenten, omdat ze licht van gewicht zijn en gemakkelijk in een schooltas passen. Wij kiezen in deze laptopreeks voor de A314-22-R8EZ, omdat deze met van alles is uitgerust wat je maar kunt verwachten van een school laptop. De combinatie van een geheugen van 8GB met een 512GB SSD zorgt ervoor dat jij alle vrijheid krijgt om de programma’s te downloaden die jouw schooljaar bevorderen. Daarnaast heeft de laptop een AMD Ryzen 5 processor, wat betekent dat de laadsnelheid erg hoog ligt. Dit alles heb je voor het prima prijskaartje, een uitstekende deal!

   ASUS Vivobook 14 - X415EA-EB851W

   Een andere populaire laptop voor studenten is de Asus Vivobook 14. Wij hebben hierin gekozen voor de X415EA-EB851W, om één specifiek onderdeel. Net als de Acer Aspire 3 hierboven heeft de laptop een uitstekend geheugen en opslag, maar het echte oogappeltje van deze laptop is de grafische kaart: de Intel Iris XE. Dit is een grafische kaart van hoge kwaliteit, die jou uitstekend kan ondersteunen wanneer je veel grafische werkzaamheden uitvoert in je studie. Combineer je school laptops met de juiste Adobe programma’s en maak de mooiste creaties!

   HP Pavilion X360 - 14-dy0117nd

   We begrijpen het goed als jij niet te veel geld wil uitgeven aan een nieuwe school laptop. Daarom is de HP Pavilion reeks een uitstekende reeks om uit te kiezen, omdat deze vaak niet te veel kosten maar wel van unieke voordelen voorzien zijn. Wij kiezen in dit geval voor de 15-eh2550nd, vanwege zijn voordelige prijs voor wat het te bieden heeft. Sommige studenten zijn meer visueel ingesteld en houden er niet van om alles te typen. Met het touchscreen en de vouwbaarheid van de HP Pavilion maak jij je aantekeningen op een hele andere manier, namelijk door ze te tekenen. Een ander mooi voordeel aan de HP Pavilion is dat deze gemaakt is van gerecyclede materialen, waardoor deze ook nog eens school laptops ook nog eens goed zijn voor het milieu.

   Apple Macbook Air - MGN63

   Vind jij het niet erg om een centje extra neer te leggen voor goede kwaliteit, dan is de Apple Macbook Air een logische keuze. Deze school notebook is voorzien van alles wat je van een laptop kunt verwachten: 8GB opslag, een goed werkgeheugen en een batterij die een hele dag kan volhouden. Daarnaast is de Apple Macbook Air MGN63 ook nog zo licht als een veertje, wat betekent dat jij niet eens zult merken dat je met een laptop rondloopt.

   Welke school laptop voor mij?

   Op het gebied van laptops voor studenten is het goed om eerst te kijken naar het prijskaartje. We begrijpen als geen ander dat jij niet te veel wil uitgeven aan je laptop, maar de kwaliteit van je laptop mag hier niet ten koste van gaan. We helpen je graag om de juiste school laptop te vinden voor jou. Neem contact op met één van onze specialisten en samen komen we tot de beste keuze voor jou!

   Recente artikelen