Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Maandag 27 Maart 2023

   Fietstochten Enschede

   Enschede is een prachtige stad in het oosten van Nederland en het staat bekend om haar stedelijk groene omgeving. In en om Enschede zijn er dan ook een tal van mooie fietsroutes die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. Hieronder staan een paar van de mooiste fietstochten uit Enschede op een rijtje. Wellicht kan jij binnenkort genieten van een heerlijke fietsroute door Enschede met je mooie fiets van Piest.

   Fietsroute Haarmühle

   Enschede ligt natuurlijk vlak bij de Duitse grens, daarom is deze fietsroute een interessante. De route start iets buiten Enschede, ten zuiden van de stad en vlak bij Haaksbergen. Tijdens deze fietsroute kom je langs Haaksbergen, Enschede en vlak langs de Duitse grens. De route brengt je door de prachtige natuur: je komt langs de natuurgebieden Buurserzand en het Witte Veen. Deze route is ongeveer 18km lang, waardoor het ongeveer 1,5 uur duurt. Deze fietsroute kan je volgen door de knooppunten.

   Fiets route Zoutmarkeroute

   Een fietsroute die zich door de mooie natuur en rijke historie van zoutwinning leidt: de Zoutmarkeroute. Deze route begint in Boekelo en gaat door Delden, Hengelo, Enschede en Haaksbergen. De route is extra lang: 91 km. Hier zal je met een aardig traptempo ongeveer 6 uur over doen. Gelukkig is er onderweg veel te zien door de prachtige natuur en de ruim 25 locaties waar je langskomt. Deze route is gemakkelijk te volgen door de fietsknooppunten. Van oude watermolens tot een kasteel: deze prachtige route heeft het allemaal.

   Rondje Enschede

   Een fietsroute die niet overgeslagen mag worden: rondje Enschede. Vergeet de binnenstad van Enschede en fiets lekker een stuk om de stad heen. Met deze route fiets je door verschillend landschap, van bossen tot tuinen: er is veel te bekijken. Daarnaast kom je langs enorm veel leuke locaties waaronder een plas, een koetshuis, een stoomblekerij en het Wesselerbrinkpark. Deze route duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten. Wanneer je klaar bent, heb je bijna 55km gefietst. Door de fietsknooppunten is de route gemakkelijk te volgen.

   Een route van Piest

   Wanneer je onze winkel Piest bezoekt, kan je er ook voor kiezen om direct op pad te gaan. Onze winkel zit gevestigd in het noordwesten van Enschede. Het is een goede gelegenheid om de stad te verkennen: ga met je fiets richting de stad en bekijk de mooie binnenstad. Pas wel op, het is niet overal toegestaan om te fietsen. Gelukkig mag je wel met je fiets aan de hand genieten van de mooie binnenstad. Je kan er ook voor kiezen om naar een van de mooie parken van Enschede te fietsen. Bij Piest hebben we leveren we veel direct uitvoorraad. Wanneer je een fiets of e-bike komt uitzoeken, kan je dus direct een mooie fietsroute uitzoeken.

   Recente artikelen

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »