Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Vrijdag 26 Februari 2022

      Nieuwste MIELE presentatie bij PIEST.nl!

      Alle MIELE apparatuur bij PIEST.nl in Enschede!

      Als je koopt bij Piest in Enschede, ben je verzekerd van een goede vakkundige uitleg, volledige installatie thuis en in geval van problemen ook een helpende hand!

      Met een Miele apparaat kies je tevens voor:
      • Echt vakmanschap, voortdurende technologische ontwikkelingen en uitgebreide tests van elk onderdeel van het apparaat maken het voor Miele mogelijk om wasmachines te leveren die lang meegaan en uitstekende prestaties leveren. Zo kies je voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

      • Met Miele kies je zowel voor een slimme investering, maar ook voor een duurzame keuze en een langdurige garantie op ieder apparaat.

      • Miele heeft een groot assortiment wasmachines, dus ook als je een hogere laadcapaciteit nodig hebt, Miele heeft het beste formaat voor jouw was. Een enkel kledingstuk snel en zuinig wassen? Geen probleem met Miele SingleWash en automatische beladingsherkenning.

      • Je wasgoed wordt niet alleen gereinigd, maar ook nog eens hygiënisch gereinigd. Heb je iets wat snel gewassen moet worden? Geen probleem met PowerWash of QuickPowerWash. Kortom Schoon, hygiënisch en snel (zelfs in minder dan één uur!)

      • Hoogwaardige accessoires van Miele zijn ook bij PIEST.nl leverbaar of direct te bestellen. Bijvoorbeeld UltraPhase wasmiddel, geurcapsules en reinigingsmiddelen van Miele zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »