Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Maandag 4 Januari 2022

   Nu 7 jaar zekerheid bij ALLE huishoudelijke apparaten van Liebherr

   Gegarandeerde kwaliteit

   Al meer dan 65 jaar is Liebherr de koel- en vriesspecialist op het gebied van kwaliteit en innovatie. Vanaf het eerste moment van product design en technische ontwikkeling, productie en marketing focust Liebherr zich op het fabriceren van continu innoverende producten van de hoogste kwaliteit met een tijdloos en elegant design. Naast de hoge kwaliteit en luxe uitstraling van Liebherr producten kunt u rekenen op uitstekende garantie.

    

   2+5 jaar extra zekerheid op alle huishoudelijke apparaten

   Bij huishoudelijk gebruik van het apparaat ontvangt u standaard de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat u binnen deze periode in het geval van een storing volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon.

   Alle huishoudelijke koelkasten, vriezers en wijnkasten, zowel inbouw als vrijstaand, komen – mits huishoudelijk gebruikt – daarnaast in aanmerking voor de unieke 7 jaar zekerheid. Van het derde tot en met het zevende jaar na aankoopdatum betaalt u in het geval van een storing niet voor onderdelen en arbeidsloon. Er worden dan alleen de voorrijkosten (€78,33 incl. BTW, prijsniveau 2021) in rekening gebracht.

   U ontvangt de 7 jaar extra zekerheid geheel gratis. Het enige wat u hiervoor moet doen is uw apparaat binnen 6 maanden na aankoop registreren.

   Recente artikelen

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »