Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Donderdag 28 Maart 2023

   PIEST XXL staat voor duurzaamheid en betrouwbaarheid!

   (Publicatie Hengelo's weekblad 21-03-2023 & Huis-aan-huis Enschede 22-03-2023)

    

   Nadat we afgelopen jaar onze showroom aanzienlijk uitgebreid hebben, zowel voor de elektronicawinkel als de fietsenzaak, zijn we ook het verduurzamingstraject aangegaan.

   Duurzaamheid is immers voor ons en de generaties na ons van groot belang. Als bedrijf met een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben we inmiddels zowel in onze winkel als magazijnen overal LED-verlichting aangebracht. Deze maand zijn er maar liefst 124 zonnepanelen geïnstalleerd. Ook hiermee gaan we een duidelijke energiebesparing realiseren. Op deze milieubewuste manier van ondernemen gaan we richting ons 100-jarig bestaan!

    

   Over energiebesparing adviseren we ook dagelijks onze klanten. Door je oude huishoudelijke apparaten te vervangen voor nieuwe, bespaar je namelijk altijd energie en dat merk je vervolgens op je energierekening.

   Inmiddels zijn er wasmachines met een A-label en warmtepompdrogers met een A+++ label.

   Door de aanschaf van een nieuwe wasmachine bespaar je op waterverbruik en met een automatisch doseersysteem ook op je wasmiddelverbruik. Allemaal goede keuzes voor het milieu.

    

   Ook het vervangen van je koelkast of vriezer is een energiebesparende maatregel. De koelkast en vriezer zijn goed voor een flink deel van het totale elektriciteitsverbruik in een gemiddeld huishouden. Deze apparaten draaien immers 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Er valt dus nogal wat te besparen door een zuinige koel/vriescombinatie aan te schaffen. Onze webshop geeft duidelijk informatie over het energielabel van de apparaten en in de winkel helpen onze verkoopadviseurs je graag.

    

   Liever ook van het gas af? Inductie koken is de meest energiezuinige manier van koken! Wij bieden daarom een groot assortiment inductie kookplaten, zowel inbouw als vrijstaand. Door de gaskookplaat te vervangen voor een moderne  inductiekookplaat, verminderen we de CO2-uitstoot. Heb je hulp nodig? Onze inbouwspecialisten komen bij je thuis langs voor het gratis inmeten.

    

   In onze fietsenwinkel zijn fietsen en E-bikes direct uit voorraad leverbaar. Inmiddels hebben we ons 50-jarig BOVAG-lidmaatschap gevierd en dit garandeert een hoge kwaliteit, service en vakmanschap. Want als je kiest voor een nieuwe fiets of E-bike, is vakkundig onderhoud van groot belang om langdurig van je nieuwe vervoersmiddel te kunnen genieten. Als BOVAG lid hebben we betrouwbaarheid hoog in ons vaandel staan. Kom gerust langs voor een proefrit of boek je proefrit online op onze website. Wij helpen je graag!

    

   Uiteraard kun je tegenwoordig overal je producten kopen, echter bij Piest XXL doen we ons best je altijd dat extra beetje service en advies te geven, dat prettig is bij de aankoop. Met een 50-jarig BOVAG-lidmaatschap, een Thuiswinkel waarborg en een score van 9.3 op Klantenvertellen ben je bij Piest XXL aan het goede adres. Vanzelfsprekend leveren wij tegen concurrerende prijzen. We zijn vooruitstrevend qua product assortiment en blijven duurzaam ondernemen.

   Recente artikelen