Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Vrijdag 5 December 2022

   Tips bij het uitzoeken van leuke kerstcadeaus

   Om je te helpen bij het uitzoeken van de beste cadeaus voor de feestdagen van dit jaar, vertellen we je graag een paar tips voor bij het uitzoeken van leuke kerstcadeaus. Cadeautjes onder de kerstboom, cadeautjes voor de persoon van je getrokken lootje of een cadeautjes spel: bij Piest hebben we de beste elektronica- of fietscadeaus. Voor in de keuken of audiocadeaus, voor mannen en vrouwen: bij Piest hebben we genoeg opties. Om te zorgen voor een leuk cadeautje, zijn hieronder wat tips te lezen voor bij het uitzoeken ervan.

   Wat zijn de hobby’s en dagelijkse behoefte?

   De eerste tip om tot een origineel en leuk cadeau te komen, is om te kijken naar de hobby’s en dagelijkse behoefte van de persoon waarvoor je een cadeautje koopt. Luistert diegene graag muziek, kijkt hij of zij graag televisie of is de persoon niet weg te denken in de keuken? Misschien weet je niet wat de hobby’s zijn van de persoon waarvoor je een cadeautje koopt. Dan kan je gaan bedenken wat jij het beste bij diegene vindt passen. Misschien houdt de persoon ervan om bezig te zijn met het uiterlijk en past een stijltang goed bij haar. Of misschien is diegene veel de weg op met de auto en is een Dashcam het perfecte cadeau. Op onze website zijn verschillende producten in categorieën gezet, waardoor je gemakkelijk per hobby of behoefte kan bekijken of er een leuk cadeautje tussen staat.

   Wat is het budget?

   Een tweede tip is om te bedenken wat het budget voor een cadeautje is. Dit maakt het zoeken al een stukje makkelijker. Het krijgen van een cadeautje is altijd al een zegen, wat de prijs dan ook mag zijn. Maar het is wel fijn als je gericht kan zoeken in onze webshop of winkel. In onze webshop kan je de producten filteren op prijs. Zo komen alleen de opties naar voren die passen in het budget. In onze winkel staan onze medewerkers voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Zij kunnen je hier helpen om direct tot het beste cadeautje te komen.

   Vraag om advies

   We zeiden het net ook al: in onze winkel staan onze medewerkers voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Als je er echt niet uitkomt, is het wel fijn om geholpen te worden door een medewerker die samen met jou gaat kijken wat het beste cadeautje is. Wij zijn geopend op maandag van 13:30 tot 18:00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag zijn we geopend van 9:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Wanneer het niet uitkomt om langs te komen, kan je ons ook bellen, mailen of Whatsappen. We zijn telefonisch bereikbaar op 053-4359112. Voor vragen via de mail zijn we bereikbaar op [email protected] Ons WhatsApp nummer is 06 -48956035, hier kan je ook al je vragen stellen.

   De leukste kerstcadeaus van Piest

   Bij Piest kan je terecht om de leukste cadeautjes te kopen voor iedereen. We hebben in ons assortiment voornamelijk elektronica en fietsen. De levensduur van elektronische apparaten verschillen per product, maar een ding is zeker: de ontvanger van jouw cadeautje gaat er lang plezier mee hebben.

   Recente artikelen

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »