Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Inventum VK1122W - Vrieskist

   409,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   De Inventum vrijstaande vrieskist VK1122W heeft een inhoud 290 liter. Het 4-sterren apparaat met Low Frost en supervriezen heeft een invriesvermogen van 14 kg/24u en heeft energieklasse E. Met de digitale thermostaat stel je eenvoudig de temperatuur in. Als de temperatuur in de vriezer te hoog wordt gaat er een alarm af. De vrieskist is gemakkelijk te verplaatsen door de 2 wielen en is geschikt voor plaatsing in een ruimte tot -15°C, zoals een garage. Door de 2 handige uitneembare opbergkorven kun je kleinere etenswaren makkelijk pakken. Ontdooien van de vrieskist gaat eenvoudig met de dooiwaterafvoer en de meegeleverde ijsschraper.

   Supervriezen
   De supervriezenfunctie gebruik je om grotere hoeveelheden voedsel snel op de juiste temperatuur te brengen. Zo voorkom je dat producten die al in het apparaat lagen warmer worden en daardoor kun je alle etenswaren langer bewaren.

   Low Frost
   Deze vrieskist met Low Frost hoef je maar 2 tot 3 keer per jaar te ontdooien. Door een speciale techniek verdampt het vocht in het apparaat sneller en krijgt het geen kans om te bevriezen. Daardoor is er minder ijsvorming aan de binnenkant en op je etenswaren. Dat maakt alles langer houdbaar. Schoonmaken gaat daardoor ook sneller en makkelijker.

   Temperatuur instellen
   De temperatuurweergave is in Celsius of Fahrenheit. Je kunt de temperatuur instellen van +10?C tot -30?C (+50?F tot -22?F) door steeds kort op de TEMP-knop te drukken. Als dit niet lukt kan het zijn dat de knop vergrendeld is. Je schakelt de vergrendeling uit door de SUPER-knop 3 seconden lang in te drukken.

   Invriesvermogen
   Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit.

   Bewaartijd bij stroomuitval
   Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt.

   Energielabel
   Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken.

   Klimaatklasse
   Kies een vrieskist met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. De klimaatklasse bestaat uit letters: SN/N/ST/T. De letters geven aan hoe warm of koud de ruimte mag zijn waar de vriezer staat. Apparaten met T kunnen in een ruimte van 16°C tot 43°C staan, een apparaat met SN van 10°C tot 32°C. Soms is er een uitzondering: De VK1122W heeft klimaatklasse SN/N/ST/T. Toch kun je deze vrieskist in een ruimte zetten tot -15°C, zoals een garage.

   Altijd 5 jaar Inventum garantie
   We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8712876161809

   Toon meer

   Inventum VK1122W - Vrieskist
   409,-
   Inventum VK1122W - Vrieskist
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken