Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Acer Veriton(VES2740G) - Desktop

   449,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • Intel I3 10100
   • 4 GB geheugen
   • 128 GB SSD
   • Intel UHD Graphics 630
   • Windows 10 Pro
   Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   Krachtige prestaties

   Krachtige prestaties voor alle programma's die je nodig hebt. Geen vertraging of bevriezing bij grote spreadsheets of bij meerdere geopende presentaties of bij het bewerken van grote afbeeldingen. Met de Intel i3 processoren.

   Sneller toegang tot bestanden

   Bekijk en bewerk snel en moeiteloos grote spreadsheets, presentaties en video's. Met de betere prestaties en het lagere energieverbruik van het DDR4-2666-MHz-geheugen en de SATA SSD heb je sneller toegang tot bestanden en het besturingssysteem.

   Genoeg poorten voor al je apparaten

   Vergroot de functionaliteit dankzij verschillende poorten waarop bijna elk randapparaat kan worden aangesloten. Dankzij de zes USB-poorten aan de voor- en achterkant, een standaard VGA-poort, een moderne HDMI-poort en een Gigabit LAN Ethernet-poort is het apparaat geschikt voor allerlei kantooromgevingen.

   Beveiliging op zakelijk niveau

   De Trusted Platform Module biedt effectieve beveiliging voor elk bedrijf dat veiligheid serieus neemt. Trusted Platform Module (TPM) 2.01 slaat verificatiewachtwoorden, certificaten en coderingssleutels veilig op deze geïntegreerde chip op. Acer ProShield, een behuizingsslot en een opening voor een Kensington-slot zorgen voor extra beveiliging.

   Eenvoudig fleet management

   Twee speciale toepassingen helpen IT-managers om eenvoudiger informatie over de computers die onder hun controle vallen te beheren en verzamelen. Acer Office Manager is een endpoint management-oplossing die wordt gebruikt om beveiligingsbeleid te implementeren, IT-assets te monitoren en onderhoudstaken in te plannen via één eenvoudige toepassing, en Acer Control Center (ACTC) is een tool voor diagnoses op afstand.

   Hogere draadloze snelheden

   In draadloze kantoren zijn computers met toegang tot snelle WiFi zeer belangrijk. De geïntegreerde draadloze 802.11ac-module kan vloeiender streamen en tot vijf keer sneller downloaden dan 802.11n.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4710886098928
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Acer
   Model
   VES2740G

   Toon meer

   Acer Veriton(VES2740G) - Desktop
   449,-
   Acer Veriton(VES2740G) - Desktop
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken