Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beko HII74700UFT - Inductiekookplaat

   499,- Direct beschikbaar Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   HobToHood - Slimme, handsfree ventilatie

   We kunnen allemaal wel een handje extra gebruiken in de keuken. Dit keukenhulpje zorgt automatisch voor ventilatie. Met HobToHood® past de afzuigkap het ventilatieniveau aan en richt zich uitsluitend op de actieve kookzones, dankzij infraroodsensoren boven en onder. Rook en stoom worden snel en energiezuinig afgezogen zodat jij alleen nog maar hoeft te koken.

   IndyFlex - Flexibele kookplaat die bij je pannen past

   Eindelijk een kookplaat die geschikt is voor elke maaltijd. Of je nu een klein gerecht of een uitgebreid menu maakt, met de IndyFlex®-kookplaat kan het. De flexibele kookzones kun je combineren tot grotere zones, voor vier 'gewone' pannen of twee grotere.

   Eenvoudig maximaal energieverbruik instellen
   Zijn je energietarieven op een bepaald moment van de dag lager? Dan is het handig om te weten hoeveel energie je gebruikt. Met de functie voor energiebeheer kun je tijdens de installatie limieten instellen voor het energieverbruik van je kookplaat. Je kunt kiezen uit vijf niveaus en de instelling aanpassen wanneer je maar wilt.

   Aansluiten
   Om dit product correct aan te sluiten moet je beschikken over een 2-fase aansluiting. Dat is dus niet de standaard aansluiting van 220 volt. Het product wordt zonder stekker geleverd. Wij kunnen dit fornuis niet voor je aansluiten. Verzekeringsmaatschappijen eisen dat een erkende installateur de aansluiting verzorgt.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8690842446290

   Toon meer

   Beko HII74700UFT - Inductiekookplaat
   499,-
   Beko HII74700UFT - Inductiekookplaat
   Direct beschikbaar
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken