Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beurer IL 11 - Infraroodlamp

   29,95 Direct beschikbaar Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   De Beurer IL 11 Infraroodlamp biedt aangename warmte – ca. 100 Watt - bij verkoudheid en spierspanningen. De warmtelamp is verstelbaar met 5 hoekinstellingen en heeft een veilig afneembaar beschermrooster. De IL 11 is een gecertificeerd medisch hulpmiddel.

   Hoe werkt een infrarood warmtelamp
   Een infrarood warmtelamp werkt volgens het principe van energieomzetting. De lamp zet elektrische energie om in stralingswarmte in het infrarode spectrum, die onzichtbaar is voor mensen.

   Infrarood is dus warmtestraling en betekent dat je het deel van het lichaam waarop je de infrarood lamp richt opwarmt. Het opwarmen beperkt zich niet alleen tot de huid; de straling gaat verder dan de huid. Hierdoor geeft een warmtelamp ook een weldadig gevoel. Je lichaam wordt opgewarmd en door de stijging van de temperatuur wordt je bloedsomloop bevorderd terwijl je hartslag ook licht omhooggaat.

   Omdat de warmtestraling doordringt tot de spieren, zorgt deze voor een betere doorbloeding. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en zuurstof en voedingstoffen kunnen de spieren beter bereiken.

   3 jaar garantie
   Beurer streeft ernaar om producten te ontwikkelen waarvan je jarenlang zorgeloos kunt genieten. Omwille van onze toewijding aan hoge kwaliteit, bieden wij standaard 3 jaar garantie. Het originele aankoopbewijs is voldoende om snel en efficiënt een goede service te ontvangen. Voor meer informatie kun je terecht op beurer.com/nl/service/internationale-serviceadressen.php.

   NB. De meegeleverde infrarode lamp valt - zoals alle lichtbronnen - niet onder de garantie.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4211125614034

   Toon meer

   Beurer IL 11 - Infraroodlamp
   29,95
   Beurer IL 11 - Infraroodlamp
   Direct beschikbaar
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken