Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Donderdag 29 Oktober 2023

   5 handige fietsaccessoires speciaal voor studenten!

   1. Bagagedrager tas

   We beginnen met het ultieme item voor elke student: een bagagedrager voor je tas. Fietsen met een volle tas kan ontzettend zwaar zijn, vooral wanneer je er al een lange schooldag op hebt zitten. Met een tassendrager op je fiets zorg je ervoor dat je deze last niet meer zelf hoeft te dragen, maar dat je je fiets dit voor je laat doen. Een rugzak drager op je fiets kan zowel voorop als achterop, afhankelijk van wat voor soort schooltasdrager voor de fiets je koopt. Nu hoef je nog enkel je rugzak op je fiets te bevestigen en je bent klaar om te gaan!

   2. Fietshelm

   We gaan verder met één van de meest onderschatte elektrische fiets accessoires, namelijk de fietshelm. In Nederland is er nog geen helmplicht voor fietsers, iets wat in het buitenland vaak raar gevonden wordt. Niet heel gek: we fietsen zo veel, dus de kans dat er een ongeluk plaatsvindt is aanwezig. Met een fietshelm zorg je ervoor dat jij geen ernstige schade oploopt bij een ongeluk en dat je rustig door kunt fietsen.

   3. Fietskrat

   Ben je op zoek naar een iets stijlvollere bagagedrager voor je tas, dan is de voordrager voor je elektrische fiets een uitstekende keuze. Dit fietskratbevestig je voorop je fiets, waarna jij je tas hierin kunt plaatsen en zo van school naar huis of naar het station kunt fietsen. De reden dat we de fietskrat stijlvoller noemen, is omdat deze in unieke ontwerpen beschikbaar is en hierdoor meer persoonlijkheid uitstraalt.

   4. Acculuchtpomp

   Als student hoeven we je vast niet te vertellen dat tijd een grote vijand is. Studenten staan erom bekend regelmatig te laat te komen, waardoor er alles aan gedaan moet worden om toch nog op tijd te komen. Als je er op zo’n moment achter komt dat je band bijna leeg is, loopt de moed je in de schoenen... Tenzij je over een acculuchtpomp beschikt! Deze pomp pompt je banden in no-time op en kan zowel thuis als onderweg gebruikt worden vanwege zijn kleine formaat. Hiermee red je niet alleen je eigen fiets, maar kun je ook je medestudenten helpen.

   5. Fietsverlichting

   School begint soms vroeger dan je misschien zou willen, maar je fiets moet hier wel goed op voorbereid zijn. Vooral ‘s winters zal je vaker dan je wil te maken krijgen met dat het nog donker is als je naar school fietst. Met goede fietsverlichting zorg je er niet alleen voor dat je geen boete pakt, maar ook dat alle auto’s je zien en dus dat je ongelukken voorkomt. Zo kom je te allen tijde heelhuids aan op school!

   Koop je fietsaccessoires bij Piest!

   Beschikt jouw fiets nog niet over al deze accessoires, dan is het natuurlijk gelijk zaak om ze aan te schaffen! In het uitgebreide assortiment van Piest vind je alle fietsaccessoires waar je maar van kunt dromen. Voeg ze gelijk aan je fiets toe en zorg dat je veilig van A naar B komt!

   Recente artikelen

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »