Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Vrijdag 21 Augustus 2023

   5 must have back to school essentials

   1. Een goede laptop

   Om goed mee te kunnen doen in de les, is het belangrijk dat je notities maakt. Dit kan met ouderwetse pen en papier, maar vaak gaat de les zo snel dat het bijna onmogelijk is om zo alles mee te krijgen. Een goede laptop is daarom erg handig, omdat je typend veel sneller bent. Daarnaast gebruik je de laptop ook thuis, namelijk met het maken van je huiswerk, samenvattingen voor toetsen en presentaties. We raden aan om te kiezen voor een lichte laptop, omdat het erg vermoeiend kan zijn voor jouw rug om de hele dag rond te lopen met een zware variant.

   2. Draadloze oordopjes

   Soms is het zo gezellig in de klas dat jij je niet meer helemaal kunt concentreren. Het is op zo’n moment fijn om je even terug te kunnen trekken en voor jezelf bezig te gaan. Met draadloze oordopjes lukt je dit eenvoudig: je doet ze in, zet muziek op waar jij fijn op kunt leren en gaat bezig! Het grote voordeel aan draadloze oordopjes is dat je ze niet eerst uit de knoop hoeft te halen, dus dat je direct bezig kunt gaan met je opdracht.

   3. Powerbank

   Meestal doe jij goed mee in de les, maar soms is het net niet helemaal interessant genoeg en heeft je telefoon simpelweg meer te bieden. Het is daarom fijn om te weten dat je altijd terug kunt vallen op je telefoon, ook als de batterij bijna leeg is. Met een goede powerbank lukt dit je eenvoudig: je laadt hem ’s nachts tegelijkertijd op met je telefoon en neemt hem samen met je oplaadkabel mee naar school. Zo is je telefoon altijd voorzien van een extra leven!

   4. Fiets

   Het leukste moment van elke lesdag is voor iedere student hetzelfde: het moment dat je met z’n allen naar huis fietst! Om hier aan mee te kunnen doen, heb jij natuurlijk wel een goede fiets nodig. Deze moet niet alleen goed fietsen, maar er ook cool uitzien. Houd er goed rekening mee dat je fiets een aankoop is waar je jaren mee kunt doen, dus kies een formaat waar je eventueel ook nog in kunt groeien. Eerst uitproberen? Kom eens langs in onze winkel en kies jouw fiets voor het komende studiejaar!

   5. Printer

   Je aantekeningen maak je op je laptop, maar het werkt voor de meesten niet fijn om hier vanaf te leren. Daarom is een goede printer thuis essentieel! Jij hebt al je aantekeningen op papier en kunt met arceerpennen werken om de belangrijkste punten nog meer aan te duiden. Daarnaast hoef je niet telkens te betalen voor de printer op school wanneer je iets geprint wil hebben: geld dat je nu kunt uitgeven aan een lekkere snack in de pauze!

   Back to school met Piest!

   Ben jij klaar om back to school te gaan? Piest zorgt ervoor dat jij klaar bent om te schitteren in het nieuwe jaar! Kom in contact met één van onze specialisten en laat je informeren over wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

   Recente artikelen