Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Piest BV - Dinsdag 28 Februari 2021

   Gazelle Connect - De slimme fiets van Gazelle

   Gazelle Connect - De slimme fiets van Gazelle

   Waarom hebben we tegenwoordig eigenlijk allemaal een slimme fiets nodig? Om maar direct met de deur in huis te vallen: in Enschede en Hengelo worden helaas erg veel fietsen gestolen. Zowel mooie stadsfietsen als natuurlijk ook de duurdere electrische fietsen 'verdwijnen' op ongewenste manier.

   Mede om dit probleem tegen te gaan heeft Gazelle de Connect e-bikes ontwikkeld. De Gazelle Connect is een slimme e-bike die kan worden verbonden met het internet en die vele extra voordelen op het gebied van veiligheid en fietsplezier geeft!

   Gazelle Connect app

   Bij de Gazelle Connect e-bike hoort de Gazelle Connect app, via de smartphone wordt er verbinding gemaakt met de fiets. In de app kan de fietseigenaar belangrijke (fiets)gegevens inzien:

   • Locatie van de fiets
   • Oplaadpunten in de buurt
   • Gazelle-winkels inclusief contact gegevens
   • Actieradius per ondersteuningsniveau
   • Oplaadtijd van de accu
   • Snel pechhulp inschakelen
   • Snel diefstal melden
   • Diefstalbeveiligingssysteem

   Het diefstalbeveiligingssysteem

   Wanneer de fietseigenaar de fiets parkeert en in de app het diefstalbeveiligingssyteem activeert, wordt er als ware een virtuele zone om de fiets geplaatst. Zodra de fiets verplaatst wordt en zich buiten de virtuele zone begeeft, zal er een alarm afgaan in de Gazelle Connect app en kan de klant direct melding maken van diefstal. Het GPS signaal en de professionele opsporingsdienst geven maximale slagingskans om de e-bike op te sporen en terug te brengen naar de rechtmatige eigenaal.

   * 95% van de gestolen Gazelle Connect e-bikes is weer terug gevonden.

   Gazelle Connect fietsverzekering

   De Gazelle Connect fietsverzekering biedt vele aantrekkelijke voordelen voor u als gebruiker. Als u de Gazelle Connect verzekering afsluit, wordt in het geval van diefstal de fiets opgesproord. Mocht de fiets niet teruggevonden worden, ontvangt u via de verzekeringsmaatschappij een nieuwe fiets.

   Fietsenwinkel Piest in Enschede biedt al jaren een prima fietsverzekering aan via ENRA. In onze winkel kan de verzekering direct worden afgesloten. Zo kunt u direct verzekerd de deur uit fietsen!

   De toekomst van de Gazelle Connect e-bike

   Om fietsen nog veiliger,  leuker en aantrekkelijker te maken in de toekomst zal de komende jaren de Connect-app verder worden ontwikkeld. Nieuwe features en software updates kunnen dan geïnstalleerd worden. Ook hiermee bent u bij Piest in Enschede aan het juiste adres - als Gazelle Premium dealer.

   Voor meer informatie kunt u hopelijk vanaf 2 maart a.s. weer bij ons terecht in de winkel.

    

    

    

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »