Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 29 Mei 2022

   Van Piest naar Piest XXL

   (Publicatie Hengelo's weekblad 17-05-2022 & Huis-aan-huis Enschede 18-05-2022)

    

   Piest ondergaat grondige facelift

   De afgelopen maanden hebben we onze showroom aanzienlijk uitgebreid. Zowel de elektronicawinkel als fietsenzaak hebben een grondige facelift gekregen. Met de nieuwe aankleding van de winkel zijn we klaar voor een frisse winkelervaring en gaan we op naar ons 100 jarig bestaan!

    

   Inmiddels is ook onze vernieuwde webshop in de regio Twente op de kaart gezet. Dus 7 dagen in de week én 24 uur per dag kan iedereen bij PIEST.nl shoppen! Kenmerkend voor Piest XXL zijn de enorme keuze in modellen zowel voor elektronica als voor fietsen en elektrische fietsen.

    

   Ondernemen is anticiperen, blijft ons motto. We investeren in duurzaamheid met een nieuw plafond met LED-verlichting. Verduurzaming zal ook plaats vinden door middel van zonnepanelen op het dak van ons winkelpand.

    

   Anticiperen is ook investeren in de technisch opleidingen van ons personeel. We continueren onze relatie met witgoed leverancier als Service partner van Miele, Samsung, Bosch, Jura, AEG, Whirlpool, Siemens. Bent u klant bij Piest dan kunt u altijd gebruik maken van onze service afdeling. Wel zo prettig als je onverwachts een probleem met een apparaat ervaart. 

    

   Anticiperen betekent ook dat we rechtstreeks contact hebben met alle grote merken. We kunnen daarom direct schakelen in ons assortiment en investeren in voorraden, zodat u bij ons niet hoeft te wachten op de levering van een nieuwe inbouwvaatwasser of inbouw inductie kookplaat.

    

   Onze inbouwspecialisten zijn dagelijks bezig inbouw apparatuur in nieuwe of bestaande keukens te plaatsen. Hebt u daarbij hulp nodig? Dan hebben wij een gratis inmeetservice aan huis.

    

   Onze fietsenwinkel is de afgelopen maanden voorzien van een nieuwe werkplaats. Hierin kan elk onderhoud, vakkundig worden uitgevoerd. Hoewel bekend is dat de levering van E-bikes onder druk staat, hebben wij meestal voor iedereen direct een mooie (elektrische) fiets uit voorraad leverbaar. Dus wil je morgen op een nieuwe (elektrische) fiets onze winkel uit fietsen dan kan dat! Kom vrijblijvend langs voor een proefrit en wij helpen u graag!

    

   Tenslotte anticiperen we op het gebied van elektronica misschien nog wel het meest. De nieuwste modellen 2022 van Samsung, LG, Philips en Sony zijn afgelopen weken bij ons binnen gekomen. De presentatiewanden zijn opnieuw ingericht en alle nieuwe televisies zijn klaar om bewonderd te worden. De nieuwste OLED’s, Nano LED’s, en QLED tv’s zijn direct leverbaar. In de Sonos Experience Room kunt u altijd terecht voor een geluidsdemonstratie.

    

   Uiteraard kun je tegenwoordig overal je produkten kopen, echter bij Piest XXL doen we ons best u altijd dat extra beetje service en advies te geven, dat prettig is bij de aankoop. Daarnaast zijn we groot genoeg om concurrerende prijzen te hanteren. Dit is in onze visie ook een absolute vereiste, op weg naar ons 100 jarig bestaan.

   Recente artikelen

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »