Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters
      Donderdag 26 April 2023

      Wat zijn de beste draadloze oortjes?

      Een lekker muziekje luisteren tijdens het sporten, een podcast tijdens het wandelen of om mee te bellen in de auto: met draadloze oortjes kan het. Als het gaat om het kiezen van de beste draadloze oortjes, zijn er enkele factoren die je kan overwegen. Hieronder staan een paar belangrijke kenmerken die de kwaliteit van de oortjes bepalen op een rij. Wellicht kan je hier rekening mee houden tijdens het uitzoeken van de oortjes. 

      Geluidskwaliteit en comfort

      Het allerbelangrijkste van draadloze oortjes is natuurlijk dat het lekker zit. Je zal in ieder geval geen last hebben van het snoer, want ze zijn draadloos. Verder bepaalt de pasvorm of de oortjes lekker zitten. Daarnaast moeten de oortjes goed passen, zodat ze niet uitvallen tijdens het gebruik ervan. Sommige oortjes worden geleverd met diverse maten van de dopjes om zo de perfecte pasvorm te garanderen. De geluidskwaliteit is ook een belangrijke factor bij het kiezen van de oortjes. Het zou natuurlijk fijn zijn als de oortjes helder en gebalanceerd geluid leveren, met een goede basweergave en duidelijker hoge tonen. Sommige oortjes hebben zelfs noise-cancelling. Deze technologie elimineert de omgevingsgeluiden zodat je een nog betere luisterervaring krijgt. 

      Batterijduur en opladen

      De batterijduur van je oortjes een overweging die je kan op basis van jouw wens. De oortjes moeten lang genoeg meegaan zodat je ze niet constant hoeft op te laden. Sommige oortjes hebben een batterijduur van enkele uren, terwijl andere modellen tot wel 20 uur meegaan op een enkele lading, zoals de JBL Live Pro+ True Wireless oordopjes wit. Tegenwoordig hebben veel oortjes een oplaadcase die zorgt dat de oordopjes al worden opgeladen als je deze erin opbergt. Verder kan de batterij worden opgeladen met een normale stekker in het stopcontact of op een draadloze oplader.

      Bescherming en waterbestendigheid

      Afhankelijk waar je de draadloze oortjes voor gaat gebruiken, is het handig dat deze goed beschermd is. Een bescherm hoesje kan sowieso geen kwaad. Sommige oordopjes, zoals de Momentum True Wireless Wireless InEar Oordopjes Noice Cancelling, komen al in een mooie beschermcase. Als je de oortjes voornamelijk gaat gebruiken tijdens het sporten, is het verstandig om een waterdicht model te kiezen. Zo kan je de oortjes gerust dragen tijdens het zweten of in de regen. 

      De beste keuze

      Bij Piest hebben we veel verschillende soorten en merken draadloze oortjes op voorraad. Zo hebben we Sony, JBL en P14 oordopjes. De prijs van het product varieert door bijvoorbeeld de batterijduur en de soorten opzetstukjes. Als de oortjes lekker comfortabel zitten, weet je zeker dat je er lang plezier van kan hebben.

      Recente artikelen

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »