Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Bosch MUMS2EW30 - Keukenmachine

   249,- Direct beschikbaar Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • 700 W
   • 3,8 L
   • 4 standen
   • Roestvrij staal
   Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   De krachtige 700 Watt motor van Bosch is ideaal voor snelle bak- en kookresultaten en eenvoudige verwerking van ingrediënten, zelfs stug deeg.

   Dankzij de krachtige motor bereid je zelfs stug deeg zonder veel moeite. Perfecte bakresultaten vanaf het begin: met de krachtige motor van Bosch bereid je grote hoeveelheden ingrediënten met het grootste gemak. Niet langer wachten, niet langer opnieuw bereiden: de tijd van compromissen is voorbij.

   Niet alleen de grootte van de kom is belangrijk. Voor de beste resultaten moeten de binnenzijde van de kom en de gebruikte accessoires perfect aansluiten. Deze hoogwaardige 3,8 l RVS mengkom is geschikt voor kleine tot grote hoeveelheden: bijvoorbeeld: 1,7 kg gistdeeg of 2,4 kg cakebeslag.

   Kneden zoals je handen het doen: 3D PlanetaryMixing Strekken, reiken, optillen, vouwen en herhalen. Voor perfecte resultaten moeten alle ingrediënten gelijkmatig worden vermengd en gekneed. Zelfs bij zwaar deeg kun je het werk overlaten aan jouw MUM. 3D PlanetaryMixing kopieert de kneedbeweging van je handen. Geniet van het perfecte resultaat met minimale inspanning.

   Patisserieset meegeleverd Voorkom dat de verkeerde accessoires je tegenhouden om je ideeën uit te voeren. Deze patisserieset met garde, klopper en kneedhaak is geschikt voor heel wat toepassingen en zal perfecte resultaten opleveren. Met deze accessoires bereid je gemakkelijk zowel meringues en fijne cakes als zware deegmengsels. En alles is vaatwasmachinebestendig.

   Eenvoudig reinigen dankzij vaatwasserbestendige accessoires. Doordat de diverse accessoires vaatwasserbestendig* zijn bent u na het bereiden van voedsel ook snel klaar met het schoonmaken van de gebruikte onderdelen. *Raadpleeg de handleiding voor specifieke schoonmaakinstructies.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4242005252336
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Bosch
   Model
   MUMS2EW30

   Toon meer

   Bosch MUMS2EW30 - Keukenmachine
   249,-
   Bosch MUMS2EW30 - Keukenmachine
   Direct beschikbaar
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken