Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Bosch SMV2ITX22E - Inbouw vaatwasser

   Merk: Bosch
   599,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • Nishoogte: 87,5 cm
   • Breedte: 60 cm
   • Geluid: 48 dB | Normaal
   • Couverts: 12
   • Kwaliteit: Basisklasse
   Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   Bediening op afstand en extra Home Connect diensten

   Wie wil kan een vaatwasser met Home Connect pushmeldingen laten verzenden naar zijn mobiele telefoon om de programmastatus van het apparaat te controleren. Via de HomeConnect app kun je ook een teller mee laten lopen met de hoeveelheid vaatwastabletten en een pushmelding ontvangen zodra het tijd is om nieuwe te kopen. Met Easy Start van Home Connect voer je de mate van vervuiling, het soort serviesgoed, de hoeveelheid in en of er bestek wordt gewassen. De vaatwasser activeert dan rechtstreeks het juiste programma, zodat elke wasbeurt altijd een perfect resultaat oplevert.

   Geniet van perfecte resultaten

   Plastic vaat hoef je niet langer met de hand na te drogen. Daarvoor zorgt het ExtraDry programma op je vaatwasser. Met een warmere laatste spoelgang en een langere droogtijd. Bedenk hoe handig dit kan zijn voor babyflessen of kinderservies.

   Met speciale glasbeschermfunctie

   Een speciale functie voor hoogwaardige glazen en fijn aardewerk. Omdat zacht water glascorrosie veroorzakt, regelen Bosch vaatwassers met glasbescherming de waterhardheid. Zo blijven glazen en fijn aardewerk langer mooi.

   De DoseerAssistent garandeert een optimaal resultaat door het vaatwastablet effectief te laten oplossen

   De DoseerAssistent staat garant voor optimale reinigingsresultaten en een stiller vaatwasproces. Het vaatwasmiddel valt uit het zeepbakje in een speciaal bakje aan de bovenkorf, waar het compleet oplost.

   Overige voordelen

   De vaatwasser heeft plaats voor 12 couverts, de geluidsproductie is 48db en beschikt over normale vario korven. De inbouwvaatwasser beschikt over energielabel E. De InfoLight (een rode ledspot) laat op de vloer zien of uw vaatwasser nog bezig is met het programma. De DoseerAssistent helpt voor optimale reinigingsresultaten en een stiller vaatwasproces waarbij het vaatwasmiddel gelijkmatig verspreid wordt. De vaatwasser beschikt over 5 programma's: Eco 50 graden, Auto 45-65 graden, Intensief 70 graden, Snel 65 graden en favoriet. Daarbij zijn er vier speciale functies: Homeconnect, Extra Droog, Halve Belading en Speedperfect. Het kuipmateriaal is van polinox.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4242005207220
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Bosch
   Model
   SMV2ITX22E
   Energieklasse
   E

   Toon meer

   Bosch SMV2ITX22E - Inbouw vaatwasser
   599,-
   Bosch SMV2ITX22E - Inbouw vaatwasser
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken