Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.S - Koffiemachine

   969,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • 300 Gram bonenreservoir
   • 1,8 Liter waterreservoir
   • 19 Bar pompdruk
   • 2 kopj Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   Ontdek een eindeloze verscheidenheid aan warme, koude en cold brew koffierecepten.

   Achter de slanke, zilverkleurige voorkant biedt de nieuwe volautomatische espressomachine De'Longhi Eletta Explore meer dan 50 warme, koude en Cold Brew dranken die je kunt ontdekken.

   Geniet van automatisch warm melkschuim dankzij LatteCrema Hot Technology*, en verfrissende koude en Cold Brew dranken met LatteCrema Cool Technology* en Cold Extraction Technology, thuis of onderweg met de handige To-Go-functie.

   LatteCrema Hot & Cool Technology

   LatteCrema Hot en Cool* zijn de exclusieve De'Longhi technologieën die met één druk op de knop automatisch een romig, langdurig schuim op de juiste temperatuur leveren, met zuivelmelk of zelfs plantaardige dranken*. LatteCrema Hot mengt stoom, lucht en melk om automatisch romig schuim van warme melk met meerdere schuimniveaus af te geven... tot de allerlaatste druppel! LatteCrema Cool versterkt perfect de zoete noten van melk, terwijl het koel blijft, voor de romigste koude koffie-ervaring, het hele jaar door. Beide karaffen zijn uitgerust met een automatisch reinigingssysteem en al hun onderdelen zijn vaatwasbestendig, voor eenvoudige reiniging en een extra hygiëne.

   Bean Adapt Technology

   Dankzij onze gepatenteerde Bean Adapt Technology zal de machine, welke koffieboonsoort je ook kiest, makkelijk haar instellingen aanpassen om de ideale koffie-extractie te garanderen, alle koffiearoma's te behouden en te verheerlijken.

   Cold Extraction Technology

   Het thuis brouwen van Cold Brew koffie is nu mogelijk in minder dan 5 minuten. De exclusieve Cold Extraction Technology transformeert je favoriete bonen, maalt en tampt ze automatisch en doordrenkt vervolgens de koffiedosis met water op kamertemperatuur bij zeer lage druk. Hierdoor worden alle smaaknuances van de koffie opgenomen in een geweldig kopje Cold Brew. De Cold Extraction Technology zet automatisch lichtere en verfrissendere cold brew dranken op aanvraag, die nog beter zijn als ze met ijs worden geserveerd.

    

    

    

   LatteCrema Hot Technology and LatteCrema Cool Technology voor automatisch schuim van warme en koude melk*

   Cold Extraction Technology voor de meest verfrissende Cold Brew-dranken in minder dan 5 minuten

   3,5'' TFT-display met gekleurde pictogrammen

    Bean Adapt Technology past automatisch de machine-instellingen aan voor elk koffietype om de ideale koffie-extractie te garanderen

   Wifi-connectiviteit en mobiele app

   Automatisch To-Go-systeem voor mokken tot 16 cm

    

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8004399026216

   Toon meer

   De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.S - Koffiemachine
   969,-
   De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.S - Koffiemachine
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken