Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Bosch KIR41NSE0 - Inbouw koelkast

   749,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • 204 L koelcompartiment
   • Nishoogte: 122 cm
   • 35 dB
   • 5 glazen legplateaus
   Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   De Bosch KIR41NSE0 is een ruime inbouwkoelkast met MultiBox XXL lade voor groente en fruit en SuperKoelen zorgt voor een optimale voedselopslag.

   Deze koelkast beschikt verder over een nishoogte van 122,5 centimeter. Voor het installeren is de koelkast voorzien van een sleepdeur-systeem montage systeem waarmee uw keukenpanelen op het front van de koelkast gemonteerd kunnen worden.

   MultiBox XXL
   Meer ruimte voor verse groente en fruit. Verse groente en fruit bewaren is nog nooit zo makkelijk geweest. De MultiBox XXL biedt extra ruimte voor al je verse boodschappen. Ideaal voor wanneer je groots groente wil inslaan, of bijvoorbeeld gekoelde watermeloen wil meenemen naar een picknick in het park.

   EcoAirflow
   Met een constante temperatuur blijft je voedsel langer vers. Wist je dat een ongelijkmatige temperatuurverdeling in je koelkast ten koste kan gaan van smaak en versheid? EcoAirflow verdeelt de luchtvochtigheid en temperatuur continu gelijkmatig, waardoor je etenswaren langer vers blijven.

   Ledverlichting
   Gelijkmatige verlichting in de koelkast zorgt dat je goed zicht hebt. Feature IconLedlampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. Ledverlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

   Belangrijkste kenmerken op een rij:
   - MultiBox XXL: een extra ruime lade voor groente en fruit.
   - EcoAirflow: optimale luchtcirculatie en een constante koeltemperatuur.
   - Ledverlichting: verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4242005323227

   Toon meer

   Bosch KIR41NSE0 - Inbouw koelkast
   749,-
   Bosch KIR41NSE0 - Inbouw koelkast
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken