Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Bosch Serie 4 Flexxo Gen2 BCH3K2301 - Steelstofzuiger

   189,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • Geluid: 81 dB | Normaal
   • Inhoud stofreservoir: 0,4 liter
   • Accuduur: 50 minuten
   • Gewicht: 3,29 kg
   • Geschikt voor: Alle vloertypen
   Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   Hoge prestaties en lange werktijd. Neem geen genoegen met minder. De alom bekende lithium-iontechnologie van Bosch combineert hoge prestaties en een lange werktijd met een lange levensduur. De Bosch lithium-iontechnologie heeft zichzelf al meermaals bewezen bij het elektrisch gereedschap en de elektrische fietsen van Bosch.

   Geïntegreerde accessoires altijd binnen handbereik. Je hoeft niet langer te zoeken naar accessoires. Ze zijn nu geïntegreerd in het apparaat. De kierenzuigmond kun je uitschuiven om bij lastige hoekjes en hoge plafonds te komen. De combinatie van een meubelborstel en zuigmond voor bekleding maken het reinigen van speciale oppervlaktes heel eenvoudig.

   AllFloor Brush. Eén mondstuk voor eenvoudige reiniging van alle vloertypes. Elk huis is uniek. De gemotoriseerde AllFloor Brush zorgt voor zichtbare schoonmaakresultaten op alle vloeren zoals parket, tapijten en tegels. Voor snelle schoonmaakresultaten werkt hij met een hoog toerental (tot 3.500 rpm).

   Schoonmaken op alle niveaus. Vloer, meubels, plafond en jouw auto. Stofzuigen op elk niveau - van vloer tot plafond, is nu mogelijk. Dankzij handige accessoires maak je verschillende soorten vloeren schoon. Maar ook andere oppervlaktes als tafels, meubels en zelfs het interieur van jouw auto.

   2-in-1 - Voor maximale flexibiliteit. De stofzuiger kan zonder accessoires eenvoudig op worden gebruikt. De kruimelzuiger is gemakkelijk te gebruiken en te hanteren, met een ergonomisch geplaatste aan / uit knop en een fijne balans. De stofzuiger is ook ideaal voor het snel schoonmaken van tafels, stoelen en banken of voor het stofzuigen van moeilijk bereikbare plekken zoals lades en onder meubels. Zelfs het stofreservoir en het filter zijn eenvoudig te legen en te vervangen.

   Constant hoge prestaties. Stofzuigers hebben de neiging om zuigkracht te verliezen wanneer het stofreservoir vol raakt. Het effectieve RobustAir System levert constant hoge prestaties dankzij de luchtstroom en verbeterde afdichtingen. Hierdoor hoeven het stofreservoir en het filter minder vaak te worden schoongemaakt.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4242005278435
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Bosch
   Model
   BCH3K2301

   Toon meer

   Bosch Serie 4 Flexxo Gen2 BCH3K2301 - Steelstofzuiger
   189,-
   Bosch Serie 4 Flexxo Gen2 BCH3K2301 - Steelstofzuiger
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken