Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   8 jaar fabrieksgarantie van Liebherr

   Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen in aanmerking voor 8 jaar garantie. Dit betekent dat u, bovenop de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar, 6 jaar extra garabtue ontvangt. Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat binnen 6 maanden Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   2+6 jaar garantie op alle huishoudelijke apparaten


   Wettelijke garantie

   Bij de aanschaf van een product mag u als consument redelijkerwijs verwachten dat het voldoet aan bepaalde eigenschappen. Indien het product niet aan deze verwachtingen voldoet, heeft u mogelijk recht op kosteloze reparatie of vervanging volgens de wettelijke garantie. Het principe hierachter is dat u als koper mag uitgaan van bepaalde standaarden. Het is echter belangrijk om te weten dat er uitzonderingen op deze regel bestaan.


   2 jaar fabrieksgarantie van Liebherr

   2 jaar zonder zorgen dankzij de Liebherr fabrieksgarantie. Mocht zich onverwachts een probleem voordoen gedurende de eerste 2 jaar, dan kunt u direct gebruikmaken van de Liebherr fabrieksservice. Ons toegewijde team van gespecialiseerde technici staat paraat om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.


   8 jaar fabrieksgarantie van Liebherr

   Bij Liebherr profiteert u standaard van een garantieperiode van 2 jaar. Deze garantie kan worden verlengd indien u het apparaat dat u hebt gekocht bij een Nederlandse leverancier binnen 6 maanden na aankoop registreert. 


   De zekerheden van een Liebherr

   Al meer dan 65 jaar staat Liebherr voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarom gebruikt Liebherr in zijn productie uitsluitend de meest hoogwaardige materialen en componenten. Reeds in het productieproces wordt ieder apparaat intensief getest op kwaliteit en functionaliteit. Omdat de apparaten continu doorontwikkeld en tot in de details worden verwerkt, garanderen wij de spreekwoordelijke Liebherr-kwaliteit. En mocht zich toch eens een storing voordoen, dan kunt u altijd vertrouwen op onze uitstekende service en garantie.

    

   Verlengde fabrieksgarantie tot 8 jaar

   Liebherr koel- en vrieskasten behoren tot de beste producten ter wereld. Dat komt omdat we de grootst mogelijke aandacht besteden aan de bouw van onze apparaten. Iedere Liebherr wordt volgens de allerhoogste normen gefabriceerd. Omdat de kwaliteit zo hoog is, kunnen we ook de beste garantie geven. Alle huishoudelijke apparaten van Liebherr komen daarom in aanmerking voor 8 jaar fabrieksgarantie.


   Onderdelen 15 jaar beschikbaar

   Voor alle apparaten geproduceerd sinds 1 januari 2021 houdt Liebherr reserveonderdelen tot 15 jaar na de laatste productiedatum op voorraad. Een Liebherr kan dus in veel gevallen worden gerepareerd en hoeft niet direct te worden vervangen. Soms is repareren een betere oplossing dan vervanging door een nieuw apparaat. Een oplossing waarmee milieu en grondstoffen worden bespaard.


   Gebouwd in Europa

   Bijna alle Liebherr koel- en vrieskasten worden in Europa gebouwd. Dankzij fabrieken in Ochsenhausen (Duitsland), Lienz (Oostenrijk) en Mariza (Bulgarije) houden we de logistieke keten zo efficiënt en duurzaam mogelijk.


   Bekijk hier alle informatie over 8 fabrieksgarantie | Liebherr 

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »