Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Bosch SMV4HBX23E EXCLUSIV - Inbouw vaatwasser

   799,- Direct beschikbaar Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • Nishoogte: 82,5 - 87,5 cm
   • Geluid: 42 dB | Stil
   • Couverts: 13
   • Kwaliteit: Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   Hoe minder ruis, hoe fijner in huis. De Silence Plus 42 dB is een uitkomst voor iedereen die de rust in huis wil bewaren. De vaatwasser gaat bijzonder stil te werk, zodat je ongestoord kunt genieten van gezellige etentjes en goede gesprekken.

   Flex-korven: een flexibele en praktische oplossing voor eenvoudig inruimen van je vaatwasser.

   Dankzij de samenwerking van Home Connect met verschillende voice assistants, zoals Amazon Alexa en de Google Assistant, is het nu ook mogelijk om je vaatwasser te bedienen met je stem.

   Haal het beste uit je verbonden vaatwasser en maak je dagelijks leven makkelijker. Met de Favoriet-functie stel je eenvoudig je meest gebruikte programma’s en opties in als favoriete combinatie. Deze voorgeprogrammeerde instelling start je in de Home Connect app of in één keer direct op het display. Combineer bijvoorbeeld de Extra Dry optie met het Eco 50° programma en start je vaatwasser met slechts een druk op de knop. Eenvoudig en gepersonaliseerd je vaat doen.

   Hoe weet ik welk programma ik moet gebruiken voor elke lading? Programma Assistent maakt het gemakkelijk. Beantwoord simpelweg een paar vragen in de Home Connect app over het type vaat, de mate van vervuiling en je persoonlijke voorkeuren, zoals energiezuinigheid, droogte, snelheid en stilte en het systeem beveelt het juiste programma aan. Druk op start en kijk uit naar een perfect schone vaat met minimale inspanning.

   Met Info Light schijnt er een rood licht op de vloer tijdens het wasprogramma, zodat je weet wanneer de vaatwasser draait. Als de vaat klaar is, gaat het lichtje uit.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4242005434954

   Toon meer

   Bosch SMV4HBX23E EXCLUSIV - Inbouw vaatwasser
   799,-
   Bosch SMV4HBX23E EXCLUSIV - Inbouw vaatwasser
   Direct beschikbaar
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken