Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      JURA 3-in-1 Reinigingstablet

      45,99 Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

      Beschikbaar in de winkel

      Sluiten
      • 25 Stuks
      • Goed voor 25 reinigingsbeurten
      Toon meer
      • Directe levering
      • Gratis verzending vanaf € 50,-
      • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
      • Ruim 2000 m2 winkelplezier

      Productomschrijving

      Kalk is de grootste vijand van alle volautomaten voor koffiespecialiteiten Om de levensduur van uw koffie-volautomaat te verlengen, heeft JURA een 3 in 1 ontkalkingstablet ontwikkeld dat de kalk zacht verwijdert en tegelijk uw volautomaat ontziet.

      3 in 1 ontkalking De speciaal voor JURA koffie-volautomaten ontwikkelde ontkalkingstabletten met geoptimaliseerde oplostijd zorgen voor een grondige, effectieve en duurzame ontkalking.

      Daarbij geschiedt het ontkalkingsproces nu in twee fasen: '¢ Fase één: Verwijdert zorgvuldig en volledig alle kalkafzettingen in de koffie-volautomaten. '¢ Fase twee: Verzegelt het doorloopsysteem en zorgt voor een duurzame corrosiebescherming van leidingen en thermoblok.

      Alleen originele JURA ontkalkingstabletten garanderen perfecte hygiëne en bescherming. Onze beschermingsformules en samenstellingen zijn optimaal afgestemd op de processen en de materialen van de volautomaten van JURA.

      Fosfaatvrij Een uitgesproken eco-intelligentie is voor JURA net zo belangrijk als het duurzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom kiest JURA ook voor de originele ontkalkingstabletten voor een uitsluitend fosfaatvrije samenstelling. De geoptimaliseerde formule garandeert een TÃœV-gecertificeerde hygiëne, tegelijk met de bescherming van het milieu en perfecte koffieresultaten.

      Toon meer

      Specificaties

      EAN
      7610917241903
      Fabrieksgarantie
      2 jaar
      Merk
      JURA
      Model
      62535

      Toon meer

      JURA 3-in-1 Reinigingstablet
      45,99
      JURA 3-in-1 Reinigingstablet
      Informeer naar de beschikbaarheid
      Toevoegen aan winkelwagen

      Laatst bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »