Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   SodaStream

   De afgelopen jaren is de Sodastream een steeds populairder huishoudelijk artikel geworden. Met een Sodastream kan je gemakkelijk thuis een koolzuurhoudend drankje maken zoals cola, sinas of bruisend water. Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product
   SodaStream ART - wit

   SodaStream ART - wit

   • Koolzuurhendel
   • Vaatwasbestendige 1L fles
   • Quick Connect-koolzuurcilinder
   • 3 bruisopties
   • Snap-lock systeem
   Direct beschikbaar
   109,-

   Het concept is vrij simpel: de Sodastream voegt koolstofdioxide toe aan een gewenst drankje, waardoor het bruisend wordt. Ontdek het assortiment bij Piest en geniet van een thuisgemaakt bruisende drank.

   Voordelen Sodastream

   Een van de grootste voordelen van het huishoudelijke apparaat is dat het een duurzame optie is voor het maken van frisdrank. In plaats van steeds plastic flessen te kopen, kan je deze hergebruiken met het apparaat. Zo verminder je je afval. Bovendien is frisdrank met een Sodastream op de langer termijn goedkoper. Een ander groot voordeel is dat je de drank kan aanpassen aan je eigen smaak. Er zijn talloze siropen beschikbaar in verschillende smaken en varianten, zo kan je zelf je smaak bepalen. Ook kan je bijvoorbeeld fruit toevoegen om een lekkere mix te maken.

   De Sodastream gebruiken

   Om een drankje te maken met het apparaat, vul je de Sodastream-fles met koud water tot aan de aangegeven lijn. Vervolgens schroef je de fles op het apparaat. Je kiest een siroop en koppelt deze aan het apparaat. Door op de knop te drukken wordt er CO2 in de fles gepompt. Hierdoor wordt het drinken bruisend. Daarna kan je genieten van een heerlijk sprankelend drankje. Als de cilinder leeg is, kan je deze omruilen voor een nieuwe. Met behulp van de indicator op de cilinder kan je aflezen hoeveel CO2 er nog in zit.

   Opties in smaken

   In het assortiment van Sodastream zitten diverse bekende smaken. Ideaal om je eigen favoriete drankjes te maken. Een populaire optie voor een drankje is de cola smaak. Deze klassieke smaak is een favoriet omdat het minder suiker bevat. Voor op de warme zomerdagen is bruisend water met citroen een heerlijke verfrissing. Ook is het mogelijk om de drankjes te mixen met bijvoorbeeld fruit. Je kan zelf bepalen hoe je de smaak wil invullen en hoe sterk je deze wil. Er zijn genoeg opties, die je allemaal kan uittesten.

   Een Sodastream kopen bij Piest

   Ben jij benieuwd naar een Sodastream? Of zou je graag een nieuwe smaak willen ontdekken? Bestel deze dan bij Piest. In de winkel helpen onze medewerkers je graag verder, maar ook online staan we voor je klaar. Zo zijn we telefonisch, via de mail en via WhatsApp te bereiken. Je kan ons bellen op 053-4359112. Ons telefoonnummer om ons per WhatsApp te bereiken is 06-48956035. Per mail zijn we te bereiken via [email protected]. We helpen je graag! Ook als je op zoek bent naar andere keukenapparatuur Daarnaast worden bestellingen vanaf €50 gratis verzonden.