Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Alecto WS-1560 - Weerstation

   49,99 Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • 14.5 cm Display
   • Draadloze Buitensensor
   • Voeding: Accu / Batterij
   • Eenvoudig te monteren
   • Temperatuur weergave
   Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   Meet de temperatuur, luchtvochtigheid en neerslag met het weerstation van bamboe, de Alecto WS-1560. Het weerstation met draadloze buitensensor meet zowel binnen als buiten de temperatuur en luchtvochtigheid.

   Deze gegevens worden weergegeven op het duidelijk verlichte display van 5.7 inch / 14,5 cm. Hierop staat de geanimeerde weersverwachting met makkelijk te lezen icoontjes. De Alecto WS-1560 beschikt over een alarm voor de temperatuur en ijs.

   De laatste en hoogste gemeten waarden worden opgeslagen in het geheugen. Naast deze waarden heeft hij een maanstand indicator en worden de datum, dag en tijd weergegeven.

   Het weerstation van bamboe is geschikt om neer te zetten. De Alecto WS-1560 heeft een draadloze buitensensor die in verbinding staat met het display binnen. Het bereik is tot wel 100 meter. De wekker met snooze maakt het mogelijk gewekt te worden om de gegevens op een vast tijdstip van de dag te controleren.

   Zowel de binnenunit als de buitenunit werken op batterijen. Het weerstation heeft back-up batterijen zodat de bewaarde gegevens in het geheugen niet verloren gaan.

   Op alle producten van Alecto ontvang je 24 maanden garantie.

   Productspecificaties:

   Duidelijk verlicht display 5.7' / 14,5 cm Draadloze buitensensor (bereik tot 100 meter) Voorzien van sensoren voor registratie van: Temperatuur (binnen en buiten) Luchtvochtigheid (binnen en buiten) Luchtdruk Alarm voor temperatuur en ijs Geheugen laagste en hoogste gemeten waarden Geanimeerde weersverwachting met makkelijk te lezen icoontjes Maanstand indicator Weergave datum, dag en tijd Wekker met snooze Back-up batterij voor behoud data, (2x AA exclusief) Geschikt om neer te zetten Taal dagaanduiding: NL / EN / DE / FR / ES / IT / DK / RU Formaat en batterijen:

   Afmetingen binnenunit (h x b x d) 123 x 165 x 51 mm Afmetingen buitensensor (h x b x d) 95 x 49 x 25 mm Binnenunit werkt op adapter (inclusief) Buitensensor werkt op batterijen (2x AA exclusief) Wat zit er in de doos?

   Weerstation indoor unit Buitensensor met display Adapter Handleiding NL / EN / DE / FR

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8712412585410
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Alecto
   Model
   WS-1560

   Toon meer

   Alecto WS-1560 - Weerstation
   49,99
   Alecto WS-1560 - Weerstation
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken