Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Apple Airtag

   35,01 Direct beschikbaar Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   Met AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de 'Zoek mijn''‘app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn, en waar je f Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   Met AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de 'Zoek mijn''‘app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn, en waar je familie en vrienden uithangen.

   Ingebouwde speaker

   Vergeten waar je je portemonnee hebt gelaten? Geen probleem als er een AirTag aan vast zit. Je kunt een geluid afspelen op de ingebouwde speaker. Ga naar de nieuwe tab Items in de 'Zoek mijn'-app of zeg 'Hé, Siri. Zoek mijn portemonnee'. Ligt hij ergens in de buurt, bijvoorbeeld onder de bank of in de kamer naast je, dan hoef je alleen maar op het geluid af te gaan.

   Geeft de zoekrichting aan

   Als je AirTag dichtbij is, kan je iPhone je er direct naartoe brengen met 'Nauwkeurig zoeken'. Dankzij de ingebouwde Ultra Wideband-technologie zie je precies welke richting je uit moet en hoe ver.

   Honderden miljoenen vrienden helpen je zoeken

   Heb je iets op een heel andere plek laten liggen, bijvoorbeeld op het strand of in de sportschool, dan kun je je AirTag opsporen met behulp van het 'Zoek mijn'-netwerk, dat bestaat uit honderden miljoenen iPhones, iPads en Macs overal ter wereld. Je privacy is hierbij op alle fronten beschermd.

   Verloren-modus maakt dingen vinden nog makkelijker

   Net als bij je andere Apple devices kun je de Verloren-modus inschakelen voor AirTag. Je krijgt dan automatisch een melding zodra de AirTag wordt gedetecteerd door een device in het netwerk. Je kunt ook instellen dat mensen je contact-gegevens ontvangen zodra ze je AirTag aantikken met een smartphone die geschikt is voor NFC. Dat is dezelfde technologie die wordt gebruikt om te betalen met je telefoon.

   Privacy is standaard

   Jij bent de enige die kan zien waar je AirTag is. Je locatie gegevens en geschiedenis worden nooit bewaard op de AirTag zelf. Devices die de locatie van je AirTag doorgeven, blijven ook anoniem, en die locatie gegevens zijn van begin tot eind versleuteld. Dus zelfs Apple is niet op de hoogte van de locatie van je AirTag of de identiteit van de devices die helpen met zoeken.

   Heerlijk eenvoudig

   Eén tikje volstaat om je AirTag aan je iPhone of iPad te koppelen. Geef je AirTag een naam, bevestig 'm aan het gewenste voorwerp en klaar. Wil je AirTag-meldingen op je Apple Watch? Dat kan ook.

   Lange batterijduur

   AirTag doet tot een jaar met een standaardbatterij die je eenvoudig kunt vervangen. Je iPhone geeft aan wanneer het tijd is voor een nieuwe batterij. Spetterdespatter Stel dat er een AirTag aan je sleutels zit en je ze (oeps) in een plas laat vallen. Of je morst er iets overheen. Geen probleem. Je AirTag is waterbestendig. Product:

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   0190199535039
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Apple
   Model
   MX532

   Toon meer

   Apple Airtag
   35,01
   Apple Airtag
   Direct beschikbaar
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken