Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Princess 283069

      169,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

      Beschikbaar in de winkel

      Sluiten
      • Inhoud: 2,8 Liter
      • Vermogen: 120 Watt
      • In 10 min, 9 ijsklontjes
      • Digitale bediening | Instelbaar formaat
      Toon meer
      • Directe levering
      • Gratis verzending vanaf € 50,-
      • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
      • Ruim 2000 m2 winkelplezier

      Productomschrijving

      Dankzij de Princess 283069 IJsklontjesmachine heb je altijd verkoelende ijsblokjes in huis. Met het handige LCD-display stel je zelf eenvoudig de grootte van de ijsblokjes in op klein, middelgroot of groot. Ook heb je hiermee controle over de vriestijd. Met een inhoud van 2.8 liter en een reservoir

      Heerlijk verkoelende drankjes in de zomer De Princess ijsklontjesmachine maakt in 10 minuten maximaal 9 ijsklontjes. De ijsmachine werkt volautomatisch dus je hoeft alleen het waterreservoir te vullen met water en te wachten totdat de ijsblokjes in het reservoir vallen. Door het kijkvenster in het deksel houd je constant een oogje op het vriesproces zodat je kan zien wanneer de ijsklontjes klaar zijn.

      Eenvoudig in te stellen Met het digitale LCD-display kan je de Princess ijsklontjesmachine eenvoudig bedienen. Stel de vriestijd en de grootte van de ijsblokjes in via het scherm. Dankzij de timer kan je de ijsblokjesmaker een paar uur voor je feest aanzetten en instellen wanneer je wilt dat de ijsblokjes gereed zijn. Hij begint dan automatisch op tijd met het invriezen van de ijsblokjes.

      Doorlopend ijsklontjes tijdens een feestje Tijdens een feestje komt de ijsklontjesmachine van Princess heel goed van pas. Het compacte apparaat past makkelijk op elke tafel. Door de volautomatische werking van de ijsblokjesmachine heb je een doorlopende aanvoer van ijsklontjes. Verras je gasten dus met verfrissende drankjes tijdens je volgende feestje.

      Toon meer

      Specificaties

      EAN
      8712836318878
      Fabrieksgarantie
      2 jaar
      Merk
      Princess
      Model
      283069

      Toon meer

      Princess 283069
      169,-
      Princess 283069
      Informeer naar de beschikbaarheid
      Toevoegen aan winkelwagen

      Laatst bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »