Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Bosch WNA13490NL - Was-droogcombinatie

   929,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • 8 kg laadvermogen wassen
   • 5 kg laadvermogen drogen
   • 1400 toeren
   Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   Het beste wassen en drogen voor uw sportkleding.

   Ideaal voor het effectief en efficiënt wassen en drogen van stoffen zoals microvezel, fleece en synthetische stoffen. Deze stoffen worden naast zweet meestal niet erg vies. Daarom is een korte was voldoende en is het sportprogramma zo snel klaar. Om kreukels in uw sportkleding te voorkomen, wordt de temperatuur vlak voor het centrifugeren verlaagd door extra water toe te voegen.

   In één keer efficiënt wassen en drogen in maar 60 minuten.

   Nu kun je een lading wasgoed grondig wassen en drogen in slechts een uur. Dit programma is perfect voor licht bevuilde kleding en kledingstukken die op een hoge temperatuur gewassen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan katoen en linnen. Vul de machine met hooguit 1 kg was.

   Overige voordelen

   Deze was-droogcombinatie heeft plek tot 8 kg kleding om te wassen en 5 kg om te drogen, waarbij de machine centrifugeert op 1400 toeren. Naast de standaard wasprogramma's Katoen, Kreukherstellend, Fijn/Zijde en Wol/handwas beschikt deze machine ook over speciale wasprogramma's als Superkort 15/30 minuten, Mix, Centrifugeren/afpompen, Sport en Spoelen. De meest voorkomende wasprogramma's kunnen ook gebruikt worden als single doorprogramma of gecombineerd als was+droogprogramma. De standaard droogprogramma's van deze machine zijn Katoen en Kreukherstellend en de speciale droogprogramma's zijn onder andere IronAssist, Drogen, Voorzichtig drogen en Wash&Dry 60 minuten. Met de speedPerfect functie kunt u uw was doen in 65% minder tijd! De bijvulfunctie zorgt ervoor dat u tijdens het programma nog wasgoed kunt toevoegen. Verder is de WNA13490NL nog voorzien van een zelfreinigende condensor. Met de Aquastop waterbeveiliging heeft u garantie bij waterschade gedurende de gehele levensduur van het apparaat.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   4242005250103
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Merk
   Bosch
   Model
   WNA13490NL
   Energieklasse
   E

   Toon meer

   Bosch WNA13490NL - Was-droogcombinatie
   929,-
   Bosch WNA13490NL - Was-droogcombinatie
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken