Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Merken

   Formaat

   Kenmerken

   Energieklasse

   Prijs

   -
   25 Producten
   • Al 90 jaar vertrouwde levering in Twente Al 90 jaar vertrouwde levering in Twente
   • Vakkundig advies Vakkundig advies
   • Premium Service & Directe levering Premium Service & Directe levering

   Dit jaar introduceert Samsung het Made for The Netherlands pakket. Bij aankoop van een 2024 Samsung TV ontvang je naast 5 jaar garantie ook een entertainment pakket ter waarde van meer dan €100. Zo kan je de laatste Videoland serie bingen, je favoriete talkshow bekijken met NLZiet, een game avond organiseren via de Cloud Gaming app van Xbox of sportief aan de slag met de Fit At Home app! Alles is mogelijk dankzij het brede aanbod dat het Made for pakket biedt. Daarnaast ben je met 3 jaar aanvullende garantie (naast de standaard 2 jaar garantie) verzekerd van de optimale TV-ervaring!

   Ook profiteer je van de garantie dat jouw nieuwe Samsung TV geschikt is voor ontvangst van zenders via je Nederlandse kabel/satelliet-provider(CI+ diensten), zoals Ziggo. Zo geniet je meteen van alle (lokale) zenders zoals je gewend bent.

   Bovenstaand aanbod (met uitzondering van de aanvullende 3 jaar garantie) is ook van toepassing op de Smart Monitors.

    

   * Aanbod geldig van 27 mei 2024 tot en met 31 maart 2025. Activeer uiterlijk binnen 30 dagen. Bij niet stopzetting wordt abonnement automatisch verlengd.

    

   Hoe verzilver je dit aanbod?

   In 4 eenvoudige stappen krijg je toegang tot je abonnementen

   * Voor het verzilveren van de 5 jaar garantie hoeven geen stappen te worden ondernomen. De garantie geldt niet op Monitors en The Freestyle.

    

   Bekijk de volledige actie hier