Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   De'Longhi Tasciugo AriaDry DEXD216F - Luchtontvochtiger

   299,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • Inhoud waterreservoir: 2,1 Liter
   • Vermogen: 30 Watt
   • Geluidsniveau: 37 dB
   • Geschikt voor ruimtes tot: 65 m³
   Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   Geniet van een prettig klimaat in jouw gewenste ruimte met de De'Longhi DEXD216F luchtontvochtiger. De De'Longhi DEXD216F luchtontvochtiger heeft een modern design en een handig compact formaat. Het apparaat ontvochtigt de lucht tot maximaal 16 liter per 24 uur en is geschikt voor ruimtes tot maximaal 75 m³ (30m2). De De'Longhi DEXD216F luchtontvochtiger is voorzien van een afneembaar waterreservoir van 2,1 liter en een wasbaar stoffilter. Heb je vochtige kleren? Gebruik dan de wasdroogfunctie van deze ontvochtiger om jouw was snel te kunnen laten drogen.

   Wanneer het waterreservoir vol is, zal een indicatielampje dit aangeven. DeDe'Longhi DEXD216F luchtontvochtiger heeft een dubbel afvoersysteem. Zo wordt het vocht opgevangen in het verwijderbare waterreservoir of kan het via de meegeleverde afvoerslang verwijderd worden. De DEXD216F luchtontvochtiger heeft een timer van 12 uur.

   Wanneer de temperaturen erg laag zijn kan het apparaat toch gewoon gebruikt worden dankzij de elektronische antivorst thermostaat. Daarnaast wordt deze ontvochtiger van De'Longhi geleverd met een dubbel afvoersysteem. Het vocht kan namelijk opgevangen worden in het waterreservoir of continu afgevoerd worden via de bijgeleverde slang. Je verplaatst de De'Longhi DEXD216F luchtontvochtiger gemakkelijk dankzij het geïntegreerde handvat. Door nieuwe technologie is de De'Longhi DEXD216F luchtontvochtiger met 40 db zeer stil en geschikt voor gebruik in de slaapkamer.

   Waarom een luchtontvochtiger? In onze lucht is altijd een bepaalde hoeveelheid vocht aanwezig. Wanneer er niet goed geventileerd wordt, kan deze lucht in sommige gevallen te vochtig zijn. Hierdoor kunnen vervelende vochtproblemen zich voordoen. Een te hoge luchtvochtigheid kan leiden tot schade aan je huis en meubels in de vorm van schimmels en defecten, maar kan ook leiden tot astma of allergische reacties.

   Om deze problemen te voorkomen en het vocht in je huis op peil te brengen kan je een De'Longhi luchtontvochtiger in huis nemen. Zo maak je de lucht droger en houd je jouw gezin en woning in conditie. Een luchtontvochtiger onttrekt namelijk overtollig vocht uit de lucht en laat dit in het apparaat condenseren in een watertank. Droge lucht wordt hierna weer in de ruimte geblazen.

   Een De'Longhi luchtontvochtiger is dankzij het geïntegreerde handvat makkelijk te verplaatsen naar iedere gewenste ruimte. Met een luchtontvochtiger wordt het vochtprobleem in huis goed aangepakt.

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8004399007666
   Fabrieksgarantie
   2 jaar
   Hoogte
   50.2000 CENTIMETER
   Breedte
   33.4000 CENTIMETER
   Diepte
   22.00 centimeter
   Gewicht
   9.00 kilogram
   Merk
   De'Longhi
   Model
   DEXD216F

   Toon meer

   De'Longhi Tasciugo AriaDry DEXD216F - Luchtontvochtiger
   299,-
   De'Longhi Tasciugo AriaDry DEXD216F - Luchtontvochtiger
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken