Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      LG 43UR781C - LED TV

      399,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

      Beschikbaar in de winkel

      Sluiten
      • Directe levering
      • Gratis verzending vanaf € 50,-
      • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
      • Ruim 2000 m2 winkelplezier

      Productomschrijving

      Ontdek de LG 43UR781C, een veelzijdige en hoogwaardige 43-inch 4K UHD-televisie die jou een ongeëvenaarde kijkervaring biedt. Met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, geavanceerde functionaliteit en gebruiksvriendelijke interface is deze televisie de perfecte keuze voor zowel entertainment als professioneel gebruik.

      4K UHD Beeldkwaliteit
      Geniet van adembenemende beelden met de LG 43UR781C dankzij de 4K UHD-resolutie. Elk detail komt tot leven op het scherm met levendige kleuren, scherpe contrasten en verbluffende helderheid, waardoor je een meeslepende kijkervaring krijgt bij al jouw favoriete films, series en games.

      IPS-paneel met brede kijkhoek
      Het IPS-paneel van de LG 43UR781C zorgt voor een consistente beeldkwaliteit, zelfs vanuit verschillende kijkhoeken. Of je nu recht voor de televisie zit of vanaf de zijkant kijkt, je geniet altijd van heldere en scherpe beelden zonder vervorming of kleurverlies.

      WebOS Smart TV
      Dankzij het geavanceerde WebOS-besturingssysteem van LG heb je toegang tot een wereld aan entertainment en apps, rechtstreeks vanaf jouw televisie. Blader eenvoudig door jouw favoriete streamingdiensten, zoals Netflix, YouTube en Disney+, en geniet van een breed scala aan content met slechts een paar klikken.

      Pro:Centric Direct
      Met Pro:Centric Direct biedt de LG 43UR781C geavanceerde functies voor professioneel gebruik, waaronder contentbeheer en interactieve mogelijkheden. Hiermee kunnen bedrijven en instellingen aangepaste inhoud maken en distribueren, interactieve diensten leveren en de televisies op afstand beheren voor een optimale gebruikerservaring.

      USB Cloning
      Met USB Cloning kunnen gebruikers eenvoudig instellingen en kanalen kopiëren van één televisie naar meerdere televisies, waardoor het implementatieproces snel en efficiënt verloopt. Dit is ideaal voor bedrijven en instellingen die meerdere televisies in verschillende ruimtes willen installeren.

      Draadloze connectiviteit
      Dankzij ingebouwde wifi en Bluetooth biedt de LG 43UR781C een naadloze draadloze connectiviteit. Hiermee kun je eenvoudig verbinding maken met het internet, draadloze randapparatuur aansluiten en content delen vanaf jouw smartphone of tablet.

      Ervaar de ultieme kijkervaring met de LG 43UR781C. Met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, geavanceerde functionaliteit en gebruiksvriendelijke interface biedt deze televisie alles wat je nodig hebt voor zowel entertainment als professioneel gebruik.

      Toon meer

      Specificaties

      EAN
      8806084404923

      Toon meer

      LG 43UR781C - LED TV
      399,-
      LG 43UR781C - LED TV
      Informeer naar de beschikbaarheid
      Toevoegen aan winkelwagen

      Laatst bekeken