Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Philips The One 55PUS8848/12 - LED TV

   899,- Dit product is momenteel online uitverkocht, maar is wel telefonisch te bestellen bij onze winkel. Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

   Beschikbaar in de winkel

   Sluiten
   • 55 inch (139 cm)
   • 4K UHD
   • Smart TV Android
   • 100/120 Hz
   • Ambilight
   Toon meer
   • Directe levering
   • Gratis verzending vanaf € 50,-
   • Volledige thuisinstallatie mogelijk in Twente
   • Ruim 2000 m2 winkelplezier

   Productomschrijving

   Maak kennis met The One. Met deze 4K Ambilight-TV geniet u thuis nog meer van televisiekijken. Deze TV heeft geweldige beeldkwaliteit, alle apps die u maar wilt en een speciale gamemodus. Bovendien kunt u luidsprekers of een SoundBar toevoegen voor een fantastische thuisbioscoopsysteem.

   De TV met Ambilight.

   De TV met meeslepend Ambilight.

   P5 Perfect Picture Engine

   De Philips P5-engine levert beelden die net zo briljant zijn als uw favoriete content. Details hebben merkbaar meer diepte. Kleuren zijn levendig en huidtinten zien er natuurlijk uit. Het contrast is zo helder dat u elk detail haast kunt voelen. Beweging is perfect vloeiend.

   Ultrascherp beeld

   Scherp beeld. Levendige kijkervaring.

   Dolby Vision en Dolby Atmos

   Met Dolby Vision en Dolby Atmos klinken uw films, programma's en games fantastisch. Zie het beeld zoals de regisseur het u wilde tonen: geen teleurstellende scènes die te donker zijn om iets goed te zien! Hoor elk woord duidelijk. Ervaar geluidseffecten alsof ze echt om u heen gebeuren.

   Milieuvriendelijke verpakking

   Een slanke TV. Klaar voor de toekomst.

   DTS Play-Fi

   Met alleen de TV geniet u direct van geweldig, helder geluid. Als u nog meer wilt, kunt u met het Philips Wireless Home System met DTS Play-Fi binnen enkele seconden verbinding maken met compatibele soundbars en draadloze luidsprekers in uw huis. U kunt zelfs een home cinema surround-soundsysteem maken met uw TV als centrale luidspreker.

   Ideaal voor gamen

   Met uw Ambilight-TV met HDMI 2.1 haalt u alles uit uw next-gen game-uitrusting met supersnelle gameplay en ongelooflijk vloeiende graphics. Maak die sprong, maak een snelle draai of race perfect door een bocht. VRR en FreeSync worden ondersteund. De Ambilightgamemodus zorgt ervoor dat de spanning groter wordt.

   Google TV™

   Wat wilt u bekijken? Google TV brengt films, programma's en meer samen vanuit al uw apps en abonnementen en organiseert ze speciaal voor u. U krijgt suggesties op basis van wat u leuk vindt en u kunt zelfs de Google TV-app op uw telefoon gebruiken om onderweg uw kijklijst te beheren.

   AI-spraakbediening

   Spraakbediening. De Google Assistent. Werkt met Alexa

    

   Toon meer

   Specificaties

   EAN
   8718863037935

   Toon meer

   Philips The One 55PUS8848/12 - LED TV
   899,-
   Philips The One 55PUS8848/12 - LED TV
   Informeer naar de beschikbaarheid
   Toevoegen aan winkelwagen

   Laatst bekeken