Service & contact
Thuiswinkel
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Fietslease

   In de voorgaande jaren was een fiets leasen van de zaak geen aantrekkelijke optie voor werknemers. Er kwam een lastige berekening voor de bijtelling aan te pas en ook voor privégebruik moesten de kilometers worden verantwoord. Sinds 1 januari 2020 is het leasen van een fiets door het kabinet versoepeld. Het is nu dus veel gemakkelijker om een fiets te leasen van jouw werkgever. Als werknemer hoef jij nog maar 7% bijtelling te betalen, waardoor een nieuwe elektrische fiets leasen in Enschede ineens wel héél aantrekkelijk wordt! Bij Piest kun jij jouw elektrische fiets leasen in Enschede Maar ook een fiets leasen in Hengelo is geen probleem!

   Voordelen fiets leasen Enschede

   Een elektrische fiets leasen in Enschede of een elektrische fiets leasen in Hengelo kent verschillende voordelen. Hieronder plaatsen wij er een aantal op een rijtje:

   • Een elektrische fiets leasen in Enschede en Hengelo brengt jou in beweging, waardoor je gezondheid vooruit gaat.
   • Een elektrische fiets leasen in Enschede en Hengelo kost maar 7% bijtelling voor de werknemer voor het privégebruik van de fiets.
   • De lastige en vage rekenmethodes zijn verleden tijd.
   • Alle fietsen mogen geleased worden. Denk ook aan racefietsen, e-bikes en speed pedelecs.
   • Een elektrische fiets leasen in Enschede en Hengelo kan gebruikt worden naast een auto van de zaak.
   • Jij kunt onbezorgd fietsen, want alle service en noodzakelijk onderhoud is inbegrepen.
   • De reiskostenvergoeding blijft gelden voor de dagen dat de werknemer met de auto naar het werk komt.
   • Tot slot: Afhankelijk van het belastbaar vermogen kun jij al een elektrische fiets leasen in Enschede en Hengelo voor €4,33 per maand!

   Naast deze voordelen heb je natuurlijk ook geen last meer van dagelijkse files en de steeds hogere brandstofkosten. Een elektrische fiets leasen in Enschede of een elektrische fiets leasen in Hengelo heeft dus veel voordelen, waardoor steeds meer werkgevers- en nemers overstappen op dit milieuvriendelijke en gezonde alternatief. Een elektrische fiets leasen in Enschede is ten slotte ook interessant voor jouw werkgever.

   Ook interessant voor jouw werkgever

   Voor de werkgever is het mogelijk om de elektrische fiets leasen in Enschede aan te bieden als secundaire arbeidsvoorwaarde. De werkgever betaalt dan maandelijks een leasebedrag, waar de werknemer een bijtelling over betaalt. Dit gaat op dezelfde manier als bij auto’s. Steeds meer mensen vinden een fiets voor woon-werkverkeer erg interessant. Helaas hebben zij niet altijd de mogelijkheid om zelf een elektrische fiets aan te schaffen. Soms beschikken werknemers over een leaseauto, maar gebruiken zij deze maar een aantal dagen per week. De andere dagen zouden zij liever willen fietsen. Ook omdat een groot deel van de mensen het werk op nog geen 15 kilometer heeft zitten; een eenvoudig te fietsen afstand.

   Uw fiets leasen in Enschede bij Piest

   Ben jij overtuigd en wil jij een elektrische fiets leasen in Enschede? Piest helpt jou dan graag verder! Ook wanneer je niet in Enschede woont is het mogelijk om een fiets bij Piest te leasen. Wij hebben een groot assortiment in verschillende fietsen, waaronder normale fietsen, elektrische fietsen, racefietsen en speed pedelecs. Allemaal fietsen die in aanmerking komen voor het fietslease plan. Met onze premium service en levertijd staat jouw elektrische fiets zo voor de deur!

   Vragen?

   Heb jij nog vragen over een elektrische fiets leasen in Enschede of een elektrische fiets leasen in Hengelo? Of ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via de telefoon of ons e-mailadres. Ook ben je altijd van harte welkom in onze winkel in Enschede. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder en geven jouw deskundig advies.